Foto si Video

Samsung aduce un kit denumit Smart Evolution pentru televizoarele din seria ES7000 și ES8000. Cei care au optat sau vor alege un Smart TV al companiei sud-coreene cu ajutorul Smart Evolution vor rămâne la zi cu funcțiile și serviciile înglobate în televizoarele inteligente ale Samsung, ediția 2013.

Smart Evolution se atașează în partea spate a unui TV și aduce control prin gesturi sau comandă vocală avansată, viteză sporită în navigarea pe internet, posibilitatea de a face mai multe operații simultan pe TV – aplicații și partea de TV în același timp.

Se adaugă accesul la noul Smart Huv cu cinci secțiuni diferite: programe TV în direct, video on demand, aplicații și internet. Debutul kitului Smart Evolution se face la CES 2013 din Las Vegas ce va începe pe 8 ianuarie.

Și o declarație oficială:

Kitul Smart Evolution a deschis noua eră a televizoarelor Smart TV şi le-a îmbogăţit cu acest concept inovator care ajută la menţinerea pasului cu tendinţele mereu în schimbare din universul IT”, a declarat Sunny Lee, Vicepreşedinte Executiv al echipei de vânzări şi marketing a diviziei Visual Display, în cadrul Samsung Electronics. ”Consumatorii pot beneficia în fiecare an de ultimele facilităţi şi servicii fără a fi nevoie de cumpărarea unui televizor nou. Cu ajutorul modulului Smart Evolution utilizatorii televizoarelor Samsung Smart TV se vor bucura de un televizor care trece cu succes proba timpului.”

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.