Software

Unul dintre cele mai share-uite anunţuri de ieri în social media a fost legat de confirmarea oficială a EA Sports că în FIFA 2020 vom avea pentru prima oară toate cele 14 echipe din Liga 1.

În cadrul unei conferinţe de presă organizată ieri la Bucureşti, EA România a anunţat că din toamnă vom putea juca FIFA 2020 cu echipa preferată din Liga 1. Surprinzător este că toate echipele vor avea echipamentele oficiale şi jucători actualizaţi în permanenţă. În plus, cei de la EA România au lucrat puţin şi la feţele a câtorva jucători, printre care George Ţucudean, George Puşcaş sau Alexandru Mitriţă.

FIFA 2020 se va lansa oficial pe 27 septembrie pe PS4, Xbox One şi PC, însă cei interesaţi îl pot precomanda de acum la diverşi retaileri (eMAG, Altex etc.) la un preţ cuprins între 259 lei şi 309 lei (în funcţie de platformă).

Personal mi-am făcut deja lista de prieteni cu care voi pierde nopţile în weekend jucând derby-urile din România.

Sursa: prosport.ro

Categorii: jocuri-aplicatii

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.