Software

OnePlus este una dintre companiile cele mai serioase când vine vorba de update-uri oficiale, aspect nu foarte dificil de implementat ţinând cont că lansează maxim 2-3 telefoane pe an şi acelea din categoria flagship.

Chiar şi aşa, să oferi utilizatorilor cea mai nouă versiune Android în acelaşi timp cu Google chiar este o provocare. Provocare pe care OnePlus se pare că a acceptat-o.

Dintr-o discuţie purtată de un utilizator cu un reprezentant al departamentului relaţii cu clienţii, aflăm că OnePlus intenţionează să anunţe pe 3 septembrie (zi în care se aşteaptă că smartphone-urile Google Pixel să primească actualizarea la Android 10) cea mai nouă versiune OxygenOS bazată pe Android 10.

Nu este specificat însă ce telefoane vor primi atât de repede update-ul, însă cel mai probabil vorbim de OnePlus 7 şi 7 Pro (sau poate doar OnePlus 7 Pro). Ţinând cont că vorbim totuşi de un Android modificat, va fi şi mai mult de apreciat efortul chinezilor dacă vor duce la bun sfârşit această provocare.

Zilele acestea testez un OnePlus 7 Pro, un smartphone cu adevărat impresionant. Dacă se confirmă acest zvon, sunt şanse foarte mari ca review-ul device-ului să îl fac inclusiv cu date despre Android 10.

Nu uitaţi că dacă vă doriţi un smartphone OnePlus 7 sau 7 Pro, îl puteţi cumpăra de pe site-ul oficial utilizând link-ul nostru de referral prin intermediul căruia primiţi un voucher de 10 euro pentru achiziţia de accesorii.

Sursa: phonearena.com