Smartphone

În presa de specialitate se scrie de ceva timp că Samsung a rezervat primul lot de procesoare Qualcomm Snapdragon 835 şi că ceilalţi producători trebuie să întârzie lansările de flagship-uri. Xiaomi a decis deja amânarea prezentării modelului Xiaomi Mi 6, în timp ce LG a decis să prezinte pe 26 februarie un LG G6 cu Qualcomm Snapdragon 821 la bord.

Această variantă a fost confirmată şi de o prezentare cu caracter confidenţial ce a avut loc în cadrul CES 2017. Aşteptarea noului procesor ar fi amânat lansarea LG G6 după luna mai, lucru total inacceptabil în condiţiile în care Samsung Galaxy S8 va fi disponibil în piaţă din aprilie. După eşecul numit LG G5, compania sud-coreeană şi-a dorit ca LG G6 să aibă câteva săptămâni de vânzare în plus faţă de Samsung Galaxy S8 pentru a-i creşte şansele de reuşită.

LG nu este la prima abatere de acest fel, dacă ne aducem aminte nici LG G4 nu a utilizat cel mai puternic procesor de la acea dată (vorbim de Qualcomm Snapdragon 810 care avea probleme de supraîncălzire). Sper totuşi ca utilizarea unui procesor de generaţie mai veche să aducă cu sine şi un preţ mai mic pentru LG G6.

Sursa: gsmarena.com