Samsung

Samsung a reușit să impresioneze în 2011 și 2012. Și-a acontat poziția de lider la nivel de telefoane inteligente comercializate cât și la non-smartphone. Samsung Galaxy S III de ceva timp a trecut de borna a 30 de milioane unități vândute, Samsung Galaxy Note II a atins 3 milioane unități. În TIII  2012, Samsung a atins 57 milioane unități.

Ce mă uimește este că deși au o gamă largă de produse de la cele entry-level până la versiunile de top, au reușit ca SGS III și Note II să fie adevărat hituri de vânzare. Se spunea că iPhone 5 va domoli acest avânt, dar uite că nu este așa.

De aici și premizele ca Samsung să ajungă pe la 61.5 milioane unități potrivit unei estimări făcută de o firmă de analiză financiară UBS. Grosul vânzărilor va fi făcut de telefoanele Android, iar Samsung ATIV S cât și telefoanele cu Bada vor avea un impact redus. Din 2013 vom avea Tizen OS – sistem de operare mobil în care Samsung a participat cu resurse importante, Bada va trece pe linie moartă în favoarea sa.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.