Accesorii inteligente

eMAG este cel mai mare magazin online din România cu o cifră de afaceri de ordinul a peste 100 de milioane euro / an. Black Friday 2011 a fost monopolizat de eMAG și ofertele lor. Anul acesta vă dați seama că ei doresc să rămână în prim plan. Au câteva recomandări pentru cei interesați să facă cel puțin o achiziție de Black Friday 2012.

a. Nu trebuie să vă deplasați la showroom-ul eMAG. Toate produsele se comandă doar online pe eMAG.ro. Rezultă că la plasarea comenzilor trebuie să stai acasă;

b. Normal că trebuie să ai un cont la eMAG și dacă nu ai să-l faci dinainte de 23 noiembrie. În general, cred că mare parte dintre voi aveți acest cont și etapa aceasta să zicem că este inexistentă. Trebuie să fii logat. Vă dați seama că stocurile se vor epuiza rapid când pe site-ul eMAG vor poposi câteva sute de mii de internauți români.

c. Comenzile de Black Friday au termen de livrare de 7 zile. Vă dați seama că este un adevărat challenge să livrezi mii sau zeci de mii de comenzi în acest interval de timp. Vă amintesc că la produsele de peste 90 de lei aveți și transport gratuit,. Livrările eMAG se fac și duminica.

d. eMAG susține că produsele aflate la reducere sunt acolo pe bune. Ce înseamnă asta?

Nu sunt prețuri umflate artificial și apoi cu reducere ca să crească discountul. Invită pe cei interesați să facă screenshot sau să-și noteze ofertele și apoi să facă comparația.

e. Toate categoriile de produse de pe eMAG se vor afla la reducere și aici vorbim de la electronice și electrocasnice până la jucării și excursii (cea mai nouă categorie eMAG). Produsele aflate la reducere vor fi din generațiile actuale și nu doar cele din generațiile trecute.

f. eMAG dă startul sezonului de iarnă cu Black Friday și vă pregătește multe surprize plăcute. 

Sunteți pregătiți să dați refresh la eMAG.ro de la 5 de dimineață?

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.