Diverse

Apple a trimis invitațiile de presă pentru un eveniment organizat pe 22 octombrie. Era așteptat acest anunț și vehiculat în presa și blogurile tech. În septembrie ne-au adus iPhone 5S și iPhone 5C, iar acum urmează noutățile pe tablete. Se discută de iPad 5 cu procesorul Apple A7, design ce ar miza pe greutate și grosime redusă, linii similare cu cele de la iPad Mini.

Apple-eveniment-iPad

Se discută și de noul iPad Mini cu retina display și s-ar putea să avem și primele tablete iPad în variante de culoare precum cele de la iPhone 5C.

Google a intrat în parteneriat cu Nestle spre a folosi termenul KitKat pentru Android 4.4. Pe contul de twitter s-a lăsat să se înțeleagă că evenimentul de presă ar avea loc pe 28 octombrie, Android 4.2 Jelly Bean în 2012 a sosit pe 29 octombrie și de aici așteptarea ca 4.4 KitKat să vină pe final pe octombrie.

Primul tweet s-a referit la melodia Everybody dance now al unui grup muzical ce inițial s-a numit 28th Street Crew. Astăzi au revenit cu un alt tweet: This is it. Dublu rol pentru acest scurt text. Din doar trei cuvinte lasă să se înțeleagă că bănuiala anterioară este corectă, plus că se referă la un film cu Michael Jackson a cărui premieră s-a realizat pe 28 octombrie 2009.

Google Nexus 5 a ajuns să fie deja cunoscut la nivel de specificații hardware, hands-on video. Nexus 5 ar integra un display IPS de 4.95 inch cu rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.3 GHz, 2 GB RAM, 16 / 32 GB spațiu de stocare, Android 4.4 KitKat, 4G / LTE, 8 Megapixeli cu OIS, cameră frontală de 1.3 Megapixeli, baterie de 2300 mAh, 139 gr. și 9.1 mm.

Care eveniment vi se pare mai interesant: Apple sau Google?

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.