Asta este știrea serii și am preluat-o de la Wall-Street.

În urmă cu jumătate de an era anunțată preluarea pachetului majoritar de acțiuni al Elefant.ro de către evoMAG. La 6 luni distanță aflăm că tranzacția nu s-a mai perfectat…

Haideți să descoperim anunțul sec al Elefant:

Elefant Online S.A. informeaza investitorii cu privire la renuntarea de catre actionarii societatii la perfectarea tranzactiei prin care Evolution Prest Systems SRL urma sa dobandeasca un pachet de actiuni reprezentand 68,4561% din capitalul social al Elefant Online S.A. In continuare, actionarii Elefant Online S.A. vor asigura suportul necesar pentru derularea in mod optim a activitatii comerciale din cadrul societatii”, se arată în anunțul publicat pe BVB.

Cifra de afaceri a evoMAG a fost de 36 milioane euro în 2022 și estimează o creștere de 10% pentru 2023.

Sursa: Wall-Street.ro

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.