Android

Este știrea zilei în dot com. Facebook se extinde și cumpără Instagram care de câteva zile este disponibilă și pentru cei care folosesc telefoane cu Android și nu doar celor care au o tabletă sau un smartphone cu iOS. 

A costat 1 miliard de dolari și nu cred că a mai fost vreo aplicație – Instagram este o aplicație în cele din urmă, dar și cu o puternică componentă socială – care să fi costat atât de mult. CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg a declarat că această achiziție nu va afecta viitorul Instagram și aceasta nu va fi limitată în niciun fel. Instagram permite postarea imaginilor și pe alte rețele sociale.

Cred că achiziția a fost dictată și de cei peste 27 de milioane de utilizatori ai Instagram.

Sursa: engadget.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.