Jocuri si Aplicatii

Cele mai cunoscute magazine de aplicații sunt Google Play, App Store, Windows Phone Marketplace. Și Amazon are un magazin dedicat aplicațiilor Android. Facebook intră în această zonă cu Facebook App Center.

Deocamdată este disponibil doar pentru SUA, dar sunt sigur că se va deschide în viitorul apropiat. Pare a fi un shop centrat pe Facebook, dar sunt regăsite și altele precum Pinterest, Draw Something, FarmVille, Instagram, Angry Birds. Douglas Purdy – membru al echipei ce a dezvoltat Facebook App Center – a spus că există o utilitate pentru celebra rețea socială și asta pentru că le permite să acceseze și mai multă informație, astfel încât rețeaua să fie și mai targetată.

Suntem o companie bazată pe advertising, și vom continua să facem bani în acest fel. Acum se folosesc multe aplicații, asta înseamnă social, asta împărtășesc ei și normal că sunt beneficii și pentru noi. Putem sponsoriza anumite aplicații dorite, ne facem să fim și mai buni în reclame și marketing.

Aplicațiile din Facebook App Center sunt atât pe zona de mobile cât și cele web. Sunt peste 600 în momentul debutului, dar cum spuneam doar în SUA se pot delecta cu noul shop.

Sursa: PCmag.com

Categorii: jocuri-aplicatii
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.