Jocuri si Aplicatii

Aplicația Auto.ro a fost lansată și în versiunea pentru telefoanele Android. O găsiți în Google Play. Să vedem de unde a pornit ideea de a crea o aplicație de acest fel. Auto.ro este un site de vânzări mașini și servicii auto. Înregistrează peste 800.000 de vizitatori unici / lună și 23 milioane afișări. Pe pagina sa de facebook a strâns o comunitate de 74.000 de fani.

Prin aplicația pentru Android încearcă să ofere șoferilor o soluție în cazul în care au diverse probleme de la găsirea unei benzinării în apropiere până la schimbarea anvelopelor, mai ales că acum se schimbă atât la trecerea în iarnă cât și la ieșirea din acest anotimp.

Aplicația se mișcă repede, este gândită special pentru țara noastră și dispune de o bază de date impresionanată – 15.000 de adrese. Localizarea pe hartă se face prin intermediul coordonatelor GPS și a Google Maps. Aduce și o scurtă descriere a serviciilor oferite de fiecare firmă în parte, adresa și numărul de telefon și funcția de a efectua apelul direct din aplicație. Peste 1 – 2 luni se va aduce un update  care va permite și scrierea de review-uri pentru fiecare firmă sau locație în parte.

Te poți informa despre piața second-hand: peste 30.000 de anunțuri auto. Se oferă posibilitatea de a adăuga și anunțul tău direct pe smartphone, le salvezi și le vizionezi cu atenție mai târziu. Sunt oferite și promoții în funcție de localizare. Pentru a beneficia de ele trebuie să le arăți telefonul cu auto.ro instalat. Acestea reduceri vor fi la: vulcanizare, spălătorie, benzinărie.

App Store a primit Auto.ro mai repede. Feedback-ul a fost pozitiv: peste 30.000 de descărcări, peste 300 de review și majoritatea de 5 stele. Baza de date a fost actualizată și completată acolo unde a fost cazul. Vedeți mai jos o serie de capturi de ecran cu Auto.ro pentru smartphone-urile Android. Apreciez faptul că se mișcă foarte repede. Sunt afișate informațiile vis-a-vis de cele mai apropiate: Benzinării, Vulcanizări, Spălătorii, Taxi, Parcări, Service-uri, ITP, Piese Auto, Dezmembrări, Rent a car, Asistență rutieră și tractări, Constatări accidente, Școli de șoferi. Dacă ai mașină și un smartphone Android s-ar putea ca Auto.ro să-ți furnizeze informația dorită într-un timp record și fără durere de cap.

Categorii: jocuri-aplicatii
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.