gAuto

Volkswagen Beetle sau aşa numita “broscuţă” este una dintre cele mai cunoscute maşini din istorie, aceasta fiind produsă din 1938 până în 2003. Imaginea acestei maşini este unică şi sute de milioane de oameni o recunosc instant.

Chiar dacă există o oarecare cerere ca Volkswagen Beetle să fie lansată într-o variantă electrică, producătorul german nu are încă planuri pentru acest model (cel puţin nu la nivel oficial).

Cu toate acestea o companie din China a lansat în această ţară o copie electrică aproape fidelă a acestei maşini. Aceasta se numeşte Ora Punk Cat şi este o replică Volkswagen Beetle. Maşina a fost prezentată săptămâna aceasta la Salonul Auto Shanghai şi vine cu un pachet mixt retro + modern. Producătorul Ora o prezintă ca fiind un autovehicul luxos.

Pentru cei care nu ştiu, Ora este divizia electrică a grupului chinez Great Wall Motors, unul cunoscut pentru copiile aproape identice ale altor maşini renumite la nivel global.

Sursa: carmag.co.za

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.