Diverse

Orange a pregătit un abonament special pentru grupul tinerilor. Se numește Fluture 12 și pentru 12 euro pe lună primiți 150 de minute sau mesaje naționale, 3000 de minute în rețea, nelimitat pentru mesaje în rețea, acces gratuit la Yahoo!, Facebook și în portalul Orange, 300 MB de trafic de date.

Se adaugă și aplicația Libon ce permite comunicare gratuită prin mesaje și apeluri la calitate HD. Aplicația funcționează pentru cei care au abonament la Orange. Traficul de date prin Libon este gratuit și nu se taxează din cei 300 de MB incluși în abonament.

Nokia Lumia 610 costă 155 euro cu abonamentul Fluture 12. Mi se pare un telefon perfect pentru partea de socializare (Facebook, Twitter, etc), design plăcut, interfața originală, display destul de ok pentru categoria sa de preț etc. Toate detaliile sunt în review.

Sursa: ZF.ro

Categorii: orange
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.