Smartphone

Acesta ar fi zvonul ultimelor zile. Pe 15 mai se va organiza Google I/O. Vedeta va fi Android 5.0 Key Lime Pie. Anul trecut la Google I/O a sosit și tableta Google Nexus 7. Anul acesta se pare că ne vom mulțumi cu o variantă nouă a Google / LG Nexus 4.

Ar fi vorba de o variantă cu 32 GB spațiu de stocare și conectivitate LTE. Știți că și LG Nexus 4 de 8 sau 16 GB au LTE pe chipsetul Qualcomm, dar funcția nu este activată și s-ar putea ca Android 5.0 să aducă 4G / LTE și pe aceste modele.

Spațiul de stocare a fost unul dintre cele mai criticate aspecte la LG Nexus 4 și varianta de 32 GB ar veni la fix. La fel au procedat și la Google Nexus 7 care la început venea cu 8 sau 16 GB, cel de 8 GB a fost scos din producție și a sosit Nexus 7 cu 32 GB și 3G.

Înainte se discuta aprig de a cincea generație a smartphone-urilor din seria Nexus. Până acum au fost Google Nexus One fabricat împreună cu HTC, Samsung Nexus S și Samsung GALAXY Nexus, LG Nexus 4. Ar fi cam devreme pentru un nou Nexus. Cel mai degrabă vom vedea Nexus phone în ultimul sfert al anului.

Nu uitați că vorbim de un zvon și detaliile oficiale vin la mijlocul lui mai.

Sursa: Sidhtech.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.