Ford logo gAuto

Puține zile ne mai despart de cel mai mare eveniment de tehnologie mobilă ce se desfășoară pe continentul nostru. Mobile World Congress Barcelona 2016 va fi locul în care Ford ne va prezenta câteva noutăți.

Inclusiv președintele și CEO-ul Ford, Mark Fields, va susține un discurs în cadrul evenimentului din data de 22 februarie, la ora 14 CET. Acest aspect merită menționat, întrucât prevestește lansări importante.

Despre ce este vorba nu știm încă exact, dar cu siguranță vă putem spune că un nou vehicul va fi prezentat în premieră pentru Europa. Despre care dintre ele este vorba nu aș putea fi sigur, dar nu m-ar mira să vedem un nou membru al familiei Vignale, după ce spre sfârșitul anului trecut l-am văzut pe Mondeo Vignale.

Tot la MWC Barcelona 2016 Ford va dezvălui în premieră o nouă tehnologie auto și va detalia ultimele noutăți cu privire la planul Ford Smart Mobility.

Marele producător auto este astfel prezent la târgul de tehnologie din capitala Cataluniei pentru al cincilea an consecutiv, ceea ce demonstrează implicarea Ford în domeniul inovației pentru mobilitate.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.