Foto si Video

La evenimentul de lansare pe plan local al Samsung Galaxy Camera am apucat să fac câteva fotografii și le-am transferat via bluetooth pe telefon. Le-am pus la rezoluția originală.

Fotografiile sunt la interior și pe modul Automat. Bănuiesc că după ce se umblă prin setări vor ieși mai bine, plus că sunt sigur că la fotografia de peisaj se descurcă mult mai bine. M-am grăbit să fac fotografiile pentru că nu cred că va sosi prea curând la teste, doar dacă Samsung dorește să ne facă o supriză plăcută.

Fotografiile nu sunt editate în niciun fel și uploadate pe site la rezoluția lor originală, fără resize.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.