Foto si Video

Mai zilele trecute am participat la o scurtă călătorie prin inima Bucureștiului. Ghid ne-a fost Cristian Vasile (denumit și Igu). Pe pagina sa de Facebook dați de imagini cu adevărat interesante din capitala noastră. F64 ne-a furnizat o gamă întreagă de aparate foto mirroless și mi-am ales un Samsung NX20 cu obiectiv de 16mm de tip pancake și f/2.4.

Plimbarea a început din Hotelul Intercontinental. Am mai fost la etajul 21, dar am urcat și la 22. Nu știam că acolo este o piscină și poți admira peisajul orașului într-un mod cu adevărat plăcut. Călătoria a continuat prin centrul vechi și ne-a fost atrasă atenția în diverse locuri mai speciale de care nu știam mare lucru până atunci.

Vremea a fost puțin mohorâtă, dar se putea și mai rău de atât. Ninsoare a a venit a doua zi.

Câteva dintre fotografiile făcute cu Samsung NX20:

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.