Tablete

Într-o lume a internetului din ce în ce mai nesigură, marile companii caută soluţii prin care să le ofere clienţilor un anumit nivel de securitate în utilizarea device-urilor. Dacă până acum avem deja scannere de amprentă şi de iris, japonezii de la Fujitsu s-au gândit la ceva şi mai profund şi au lansat tableta Fujitsu STYLISTIC V535 ce integrează un senzor capabil să scaneze venele.

Noul senzor se numeşte F-Pro şi utilizează o tehnologie proprie denumită PalmSecure. Scanner-ul este echipat cu un soi de port infraroşu capabil să scaneze venele, să le analizeze, să creeze un tipar al acestora şi ulterior pe baza lui să deblocheze diverse conturi ale utilizatorului. Fujitsu STYLISTIC V535 nu este dedicată utilizării la scară largă, ci este văzută mai degrabă ca o unealtă în diverse domenii unde securitatea informaţiilor este esenţială (medicină, retail, servicii financiare etc.).

Restul specificaţiilor prezente pe Fujitsu STYLISTIC V535 ne prezintă o tabletă mid-range tip rugged cu display de 8.3 inci, procesor Intel Atom Z3745, cameră foto de 8 megapixel + cameră frontală de 2 megapixeli, baterie cu autonomie de 5 ore şi Windows 10 ca sistem de operare.

Fiind o tehnologie nouă, Fujitsu caută parteneri de încredere care să îi permită dezvoltarea şi implementarea acestei caracteristici inedite pe un număr cât mai ridicat de terminale.

Sursa: businesswire.com