Smartphone

Presupun că majoritatea dintre voi (cititorii fideli nu au nicio scuză) ştiu că de la sfârşitul anului 2016 compania canadiană BlackBerry nu se mai ocupă de fabricarea şi de distribuirea smartphone-urilor cu acelaşi nume. Acest lucru este realizat de producătorul chinez TCL Communication, în timp ce BlackBerry se ocupă strict de integrarea software-ului şi a serviciilor de securitate.

Chiar dacă numărul de telefoane este foarte redus, TCL Communication continuă tradiţia şi mai lansează din când în când un nou terminal. În toamna acestui an va vedea lumina zilei smartphone-ul BlackBerry Motion cunoscut şi ca nume de cod “Krypton”. Evan Blass a publicat o randare de presă din care observăm un device echilibrat ca design, cu display 16:9, buton home cu scanner de amprentă integrat, jack audio de 3.5 mm, port USB Type-C şi buton misterios poziţionat lateral dreapta care, cel mai probabil, va facilita utilizarea camerei foto.

Printre specificaţiile sugerate de alte surse regăsim un ecran cu rezoluţie FullHD (1920 x 1080 pixeli), procesor Qualcomm Snapdragon 625 tip octa-core, 4 GB RAM, baterie de 4000 mAh şi Android 8.0 Oreo. Nu avem detalii legate de preţ sau de o eventuală dată de lansare.

Categorii: blackberry

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.