Telefoane Mobile

Am observat că The Verge îi spune banana phone. De fapt este un headset care se conectează prin bluetooth la telefon și îți permiți să preiei apelurile de pe smartphone.

Designul său este gândit să dea impresia că este un banana phone. De fapt cred că termenul ăsta îmi amintește de Nokia 8110 ce a primit și o ediție actualizată. Nu m-am gândit niciodată că se va găsi o companie care să producă un headset în formă de…, banană. De fapt, chiar discutăm despre o ediție actualizată.

Autonomia ar fi de 20 ore, prețul rămâne la 39.99 dolari. Debutează în SUA în noiembrie, de Black Friday. Presupun că la ei se desfășoară la sfârșit de noiembrie și nu precum în România la început de lună.

Trebuie să fii curajos ca să folosești un astfel de headset, atragi atenția celor din proximitate și majoritatea vor spune că ai înnebunit sau vor începe să facă diferite glume.

Sursa: TheVerge.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.