Telefoane Mobile

Îmi amintesc cât de criticat era Huawei că nu aduce înregistrare la 4K cu 60 fps. Pixel 4 și Pixel 4 XL au fost anunțate în urmă cu câteva zile și…, surpriză. Camera duală din partea spate înregistrează maxim la 4K cu 30 fps.

Google a venit și cu o explicație:

Nu știu ce să spun. Într-un fel aș spune că au dreptate. Pe YouTube nu poți selecta pe mobil să-ți ruleze la 4K cu 30 fps sau 60 fps. Majoritatea clipurilor filmate cu smartphone-ul ajung acolo. Și dacă Google și-ar propune să urce la 4K cu 60 fps în YT pe mobil, nu ar fi ecrane pe care să ai parte de o experiență completă. Păcat pentru cei ce își duc conținutul pe un televizor 4K. Cert este că 8K-ul pe telefoane mobile nu va fi adoptat prea curând. :)

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.