Opinie

Ne-am dorit întotdeauna să aducem tehnologia în casele voastre prin informaţii complete şi prin articole utile, iar de data aceasta venim către voi cu o surpriză plăcută, cu un serviciu unic în România.

Împreună cu una dintre cele mai mari bănci din ţara noastră lansăm un produs gândit pentru cei care nu au timp să se informeze înaintea unei achiziţii tech. Pentru aceştia am lansat chatbot-ul “Gadgeţel 🤪”. Am lucrat mult la micul nostru prieten şi cred că vă va fi util atât în mediul online, cât şi offline.

Gadgeţel 🤪 va fi alături de voi tot timpul, astfel că atunci când veţi dori să cumpăraţi un produs tech de orice fel (are memoria încărcată cu aproape orice device disponibil în România) folosind cardul băncii noastre partenere, el vă va sesiza în caz că descoperă anumite situaţii neobişnuite. Sunt foarte multe variabile luate în calcul, dar iată o serie de mesaje standard:

  • Sărăkie, cumperi marca proprie ? 🧐
  • Vezi că este în promoţie la alţii, nu lua de aici ! 😒
  • Ohoo, eşti în bani ! 🤑
  • Nu-l lua pe ăsta, este pe roz. După CNP pari băiat ! 🤯 
  • Boss, stai calm. Mai ai doar un rinichi ! 🥵
  • Încă nu ai terminat ratele la telefon, eşti sigur că vrei acest laptop de gaming ? 😎
  • Trotinetă ? Am verificat serviciul direct debit şi luna asta nu ţi-ai plătit curentul. 🥶
  • Conform creditului ipotecar la care mai ai 27 de ani de plată, apartamentul tău are 3 camere. De ce cumperi doar două televizoare ? 🙄

Dacă mesajele primite de la Gadgeţel 🤪 vă intrigă puteţi intra în conversaţie cu el, menirea sa fiind aceea de a vă aduce pe calea cea dreaptă.

Mare atenţie însă că este sensibil la CAPS LOCK ! Să nu “ţipaţi” la el că se pierde şi face prostii. Aici mai avem puţin de lucru la el, încă transferă bani haotic în anumite conturi din ţări paradis fiscal, dar promitem că rezolvăm. La anul pe vremea asta venim sigur cu un update !

Hai să fiţi sănătoşi şi spor la cumpărături. Gadgeţel 🤪 veghează !

#1aprilie

Sursa foto

Categorii: opinie
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.