Am avut un articol similar în urmă cu ceva timp și m-am gândit că nu ar strica să-l transform într-o rubrică întâlnit mai des pe site, așa cum se întâmplă cu secțiunea bursa zvonurilor spre exemplu.

Sunt 5 seturi de fotografii realizate cu smartphone-urile respective. Nu au fost editate în niciun fel și au primit doar un resize. Sunt fotografii pe timp de noapte sau în low-light, una dintre situațiile în care putem descoperi cu adevărat ce companie și-a făcut mai bine temele. Pe lumină bună și un smartphone de 7 – 800 lei se descurcă decent, de cele mai multe ori.

Vă dau un singur pont și anume că sunt trei telefoane mobile din segmentul premium, de la trei companii diferite.

1. Interior, focus pe obiectul din apropiere și interpretare a luminilor;

2. Exterior, întuneric cu puțină lumină în fundal;

3. Exterior, interpretarea reflexiilor puternice;

4. Exterior, low-light;

5. Interior, low-light;

Nu-i așa că unul dintre ele iese câștigător în majoritatea pozelor? Mai bine să nu încep a face analiza pe subiect, revin cu articol dedicat pe mâine după-amiază.

Secțiunea de comentarii vă aparține.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.