Arhiva-iPhone

Conform blogului oficial Google astăzi a fost lansată o aplicație Gmail nativă pentru utilizatorii de iPhone și iPad. Pe lângă serviciul de notificare, aplicația are multe facilități care ușurează scrierea și primirea de mail pe iOS.

Utilizatorii de iPhone, iPad și iPod Touch pot utiliza noua aplicație nativă pentru Gmail. Avantajele acestei aplicații sunt prezentate de Google pe blogul oficial. Iată un sumar al acestora: Utilizatorii vor primi notificații push când primesc un email nou. Pot căuta un email în câteva secunde prin întregul inbox și de asemenea pot folosi agenda din Gmail pentru a completa câmpul de destinație a mesajului. Probabil cea mai utilă noutate este că upload-ul de fotografii cu un singur click.

Pe lângă elementele de organizare ale lui Google (label-uri și emailuri importante) aplicația oferă posibilitatea de a naviga prin acestea fără a părăsi inbox-ul. Pentru a da un refresh utilizatorii vor trebui să facă bine cunoscutul „pull down”.

Aplicația este de astăzi în App Store și poate rula doar pe iOS 4.+. O puteți descărca de aici.

UPDATE: Google a retras aplicația din AppStore în urma unor erori la sistemul de notificări. Am retras aplicația pentru perioada în care vom corecta problema și lucrăm la o nouă versiune pe care o vom lansa în curând” notează blogul oficial Gmail.

Iată cum arată noul Gmail nativ pentru iOS:

sursa: googlemobile.blogspot.com