Arhiva-PC

Google a lucrat intens la browserul său Chrome și pentru o scurtă perioadă de timp ajunsese a fi no. 1 depășind și Internet Explorer. În scurt timp au ajuns la versiunea a 18-a, se poate spune că este la maturitate. 

Dintre noutățile aduse se remarcă:

– viteză și calitate mai bună în randarea grafică prin WebGL și Canvas2D;

– promite viteză în browsing și pentru calculatoarele de generație mai veche. Adevărul că s-a ajuns pentru un laptop / pc mai vechi și browserul de internet să lucreze greu și asta mai ales consumului de memorie RAM ce înainte era similar în jocurile cu ceva grafică și nu la un browser.

Apropo, Google Chrome 20 va fi lansat în iunie 2012. Utilizez Chrome pentru viteză care o oferă în browsing, faptul că poate fi customizat după preferințe, se pot instala aplicații dintr-un magazin dedicat, se sincronizează cu contul meu de gmail și mă scutește de zeci de parole pe care ar trebui să setez a le ține minte. Plus că atunci când îl instalez pe un alt pc pot să sincronizez setările și să am gata interfața cu care sunt obișnuit, serviciile pe care le accesez cel mai des.

Download Google Chrome 18

Categorii: arhiva-pc
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.