Telefoane Mobile

Google Pixel 4 și Pixel 4 XL urmează a fi prezentate pe 15 octombrie, dar imaginile și detaliile sunt deja cunoscute din mai multe surse. O imagine nouă a ajuns în online și aș spune că nu iese în evidență prin cine știe ce artificii de design, chiar din contră.

Aș spune că sunt similarități cu iPhone 11 Pro.

Doar că la Google Pixel 4 s-a ajuns ca marginea superioară să fie destul de generoasă, mai ales dacă ne raportăm la baza terminalului și la laturile stânga și dreapta ce nu par a avea proporții mari.

Acolo au pus un difuzor + camera smartphone-ului.

Spatele este simplu și nu observ tonalitatea distinctă specifică gamei Pixel de până acum. Lipsește și cititorul de amprentă clasic, de aici și două posibilități:

  • cititor de amprentă integrat în display;
  • autentificare facială similară cu ceea ce oferă Apple pe smartphone-urile sale fără cititor de amprentă.

Butonul de pornire din dreapta este îmbrăcat în alb, iar reglarea volumului se află în proximitate (tastă de dimensiuni apreciabile). Camera principală este poziționată într-un pătrat, dar senzorii săi nu ies așa tare în evidență precum la iPhone 11 Pro și Pro Max.

Nu cred că este cel mai urât smartphone premium din 2019, dar parcă mi-aș fi dorit mai mult de la compania americană. Înțeleg că este un telefon de developer și ei pun preț pe funcționalitate și nu neapărat pe modul în care arată dispozitivul. Să nu uităm că Google a integrat echipa HTC, iar HTC avea telefoane frumoase în vremurile sale bune.

Sursa: AndroidCentral.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.