Google Stadia Pro Televizoare

După ce LG anunța în primele zile ale lui 2021 că serviciul Google Stadia va fi disponnibil pe un număr extins de modele smart TV, iată că acum sud-coreenii vin cu o veste excelentă atât pentru viitori clienți, cât și pentru mulți dintre cei existenți.

Sunt extrem de multe modele smart TV LG care se pot înscrie în campania promoțională, lista este lungă și poate fi consultată aici, unde găsiți și alte informații. În principiu este vorba despre modele de televizoare LG ce rulează sistemul de operare webOS 5.0 sau mai nou, iar în lista celor compatibile sunt modele lansate încă din 2020.

Se pare că procesul de revendicare a accesului gratuit în Stadia Pro este rapid și ușor, după spusele celor de la LG. Un simplu click pe oferta Stadia Pro din LG Content Store îți afișează un cod QR, iar apoi nu ai de urmat decât câțiva pași până la activare.

Oferta este valabilă până în 31 ianuarie 2023, dar perioada variază în funcție de țară. Totodată, se pare că oferta este disponibilă doar pentru noii abonați Stadia Pro, deci cei care au deja un cont activ nu vor putea revendica promoția. Pe de altă parte, poți oricând să creezi un cont nou ca să beneficiezi de cele 3 luni de gratuitate în cazul în care deții un smart TV LG compatibil.