DJI a lansat DJI Osmo Action 3, iar GoPro nu s-a lăsat mai prejos și a ieșit cu GoPro Hero Black 11 și Hero 11 Mini.

Noutățile sunt date de senzorul ce are altă formă și hardware-ul încorporat, ca design nu sunt alte elemente ce merită a fi menționate. GoPro Hero 11 Black Mini are specificațiile lui Hero 11, dar într-un corp compact și fără cele două ecrane de tip LCD.

În pachet este inclusă bateria Enduro ce înainte era vândută drept accesoriu separat. O funcție pe care GoPro o scoate în evidență în materialele promoționale este cea de clipuri video realizate în mod automat cu cele mai importante momente. Conectezi camera spre a descărca conținutul și automat te alegi cu o selecție de momente din ce ai înregistrat peste zi.

Se trece de la 24 la 27 Megapixeli și au introdus capacitatea de a înregistra culorile în 10-bit. Au pus modul Full Frame ce înregistrează în format 8:7 și la rezoluție 5.3K. Rezoluția maximă este de 5K /60 sau 4K / 120, exact ca la Hero 10. HyperView concentrează întreg spectrul înregistrat de senzor în format 16:9.

Sunt mai multe moduri pentru cei ce înregistrează pe timp de noapte: Vehicle Lights, Star Trails și Light Paint.

Hero 11 Black Mini a primit bateria Enduro precum fratele cu două ecrane LCD. Îl veți găsi pe rafturile magazinelor din 25 octombrie.

 

GoPro Hero 11 a ajuns în țara noastră:

GoPro Hero 11 – 2999 lei;

GoPro Hero 11 Black, Creator Edition – 3999 lei;

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.