GoPro Hero10 Black este cea mai nouă adiție de la compania americană și discutăm despre una dintre cele mai performante camere video de acțiune din piață, în momentul de față.

Câteva din specificațiile prin care GoPro Hero 10 Black iese în evidență:

Ambalaj cu carcasă reutilizabilă;

➡️ senzor de 23.6 Megapixeli ce filmează 5.3K cu 60 fps și stabilizare video HyperSmoothe 4.0;

➡️ există și opțiunea de filmare 4K cu până la 120 fps sau 2.7K cu până la 240 fps;

➡️ procesorul GP2 promite de 2 ori mai multe fps-uri + algoritm video îmbunătățit în ce privește cartografierea tonurilor de culoare și reducerea zgomotului 3D;

➡️ cântărește 153 gr., mai puțin față de generația anterioară.

Sunt o sumedenie de accesorii cu care este compatibil;

Poți face o transmisie în direct la calitate 1080p, îl poți folosi și cameră web prin Modul Webcam. Hero10 Black încorporează trei microfoane cu reducere de zgomot, înregistrează stereo și RAW audio. Bateria este de 1720 mAh și se încarcă pe USB Type-C.

Păstrează formatul cu ecran față + ecran spate;

Când camera este la încărcat poți face și update de content prin cloud către serverele GoPro. Transferul prin Quik app către smartphone se face cu până la 50% mai repede prin conexiune pe fir vs conexiune wireless.

Prețul pentru GoPro Hero10 Black este 580 euro / aprox. 2870 lei și ajunge pe rafturile magazinelor în viitorul apropiat.

Sursa: GoPro.com

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.