Foto si Video

În mod normal, GoPro lansa noile produse în prima parte a toamnei fiecărui an. Așa s-a întâmplat cu HERO 10 Black, cu HERO 9 Black, cu HERO 8 Black… Ați înțeles ideea.

Se pare că pentru 2022 GoPro are planuri mai serioase și ar trebui să ne așteptăm la nu mai puțin de 4 dispozitive nou-nouțe. În mod evident va fi vorba despre generații noi ale modelelor HERO și MAX, dar și alte două aparate despre care momentan nu știm mare lucru.

Unii speră că vor reveni camere în genul HERO 5 Sesion, în timp ce alții așteaptă o cu totul nouă abordare din partea celui mai important producător de camere de acțiune. Poate fi vorba, de ce nu, de o dronă sau chiar un produs cu totul nou, inovator.

Mai mult, dacă în 2022 ar trebui să ne așteptăm la patru noi produse marca GoPro, pentru 2023 sunt promise și mai multe dispozitive, deși nu au fost oferite detalii exacte în această direcție. Cert este că GoPro are în vedere dezvoltarea gamei hardware, dar și a celei software. Sunt promise noi caracteristici pentru aplicațiile de cloud, precum și pentru cele desktop.

Sunt utilizator de GoPro HERO 8 Black și recunosc că am mari așteptări de la această companie, ce a reușit să-și păstreze o reputație excelentă de-a lungul vremii, cu clienți fideli care revin către același brand cu fiecare nouă generație lansată.

Sursa: Notebookcheck.net

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.