Software

Vodafone alături de GP Tom oferă o soluție de acceptare a plăților cu cardul pentru IMM-urile interesate și nu ai nevoie de un POS dedicat ci doar de un simplu smartphone ce rulează de la Android 8 spre iterațiile software superioare (o altă condiție ar fi prezența NFC).

Se numește GP Tom și transformă smartphone-ul în unealtă de plată (soluție recomandată pentru companiile mici și mijlocii).

Ce clienți consideră Vodafone că s-ar plia pe ce oferă GP Tom?

  • taximetrie;
  • curierat;
  • restaurante cu livrare;
  • cafenele;
  • unități de vânzare mobile din cadrul târgurilor, festivalurilor, evenimentelor, piețelor și altor zone dedicate;
  • magazine mici.

Abonamentele pentru GP Tom pornesc de la 9 euro pe lună, iar în pachet sunt incluse și servicii de date + voce mobile, antivirusul Vodafone Net Secure Basic pentru 24 luni și un smartphone compatibil.

Puteți afla mai multe detalii despre GP Tom în magazinele Vodafone, prin consultanții de business, dar și pe site-ul Vodafone.

Aplicația GP Tom poate fi descărcată din Play Store. După activare pot fi acceptate plăți efectuate cu orice tip de card. GP Tom oferă informații în timp real pentru încasările efectuate, chitanța poate fi trimisă pe email, SMS sau QR code.

Declarații oficiale:

Ne bucurăm să punem la dispoziția clienților noștri companii o soluție digitală inovatoare, care le permite acestora să fructifice orice oportunitate de vânzare, prin acceptarea plăților cu cardul oriunde și oricând, prin intermediul unui smartphone, în locul clasicului POS. Noua soluție răspunde nevoilor de flexibilitate, mobilitate și ușurință în utilizare ale micilor antreprenori și afaceri din diverse domenii de activitate, care sunt cu atât mai mari în contextul actual. În plus, Vodafone vine în întâmpinarea acestor nevoi prin lansarea unor pachete complete, care oferă comercianților tot ceea ce au nevoie pentru a utiliza noua aplicație de acceptare a plăților cu cardul, inclusiv servicii de date și voce mobile, smartphone compatibil și soluția de antivirus pentru protecția și securitatea dispozitivului mobil”, a spus Mihnea Rădulescu, Vodafone Business Unit Director, Vodafone România.

Ne-am propus să venim în sprijinul afacerilor mici și mijlocii cu o ofertă unică, care să integreze soluția mobilă compatibilă pentru aplicația de plată inovativă GP Tom, iar parteneriatul cu Vodafone România reprezintă liantul perfect pentru digitalizarea fluxului de încasări. Rata de adopție a aplicației inovative de plată GP Tom este în continuă creștere, iar integrarea acesteia în portofoliul de servicii Vodafone pentru business asigură o accesabilitate mult mai facilă și o răspândire semnificativă către mediul de afaceri”, a declarat Cătălin Moise, Country Manager Global Payments România.

O soluție similară este Alpha PhonePOS.

PS: M-am uitat puțin pe ce oferă Vodafone.

9 euro pe lună – Soft POS GP tom Basic – Start Național, 600 minute sau SMS-uri naționale, NELIMITAT în rețeaua Vodafone, 3 GB internet mobil național + smartphone-ul Redmi 9 de la Xiaomi inclus în preț, fără cost suplimentar.

13 euro pe lună – Soft POS GP tom Premium H – Red Infinity 15 GB, NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale și minute internaționale către rețelele fixe din SEE, 15 GB trafic de date național și smartphone-ul Huawei P40 Lite (pe care nici nu știu dacă poți descărca aplicația GP Tom, nu am idee dacă a ajuns și în App Store, ei spun că se află în Play Store, dar Play Store nu sosește pe P40 Lite);

16 euro pe lună – Soft POS GP tom Premium S – Red Infinity 15 GB, beneficii identice cu abonamentul de 13 euro, doar că este oferit smartphone-ul Samsung Galaxy A32 5G.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.