Diverse

IKEA vrea să-și încurajeze clienții să returneze mobilierul vechi. În perioada 10 – 28 noiembrie se oferă un card de retur cu valoarea mai mare cu 50% față de valoarea estimată a mobilierului IKEA returnat.

Am extras mai multe informații din comunicat:

✔️ trebuie să fii membru al IKEA Family, dar dacă nu ești se rezolvă cu o înscriere rapidă (online sau în magazin);

✔️ se verifică eligibilitatea produsului și se face o evaluare online;

✔️ se oferă un cod QR, valoarea estimată și numărul de înregistrare. Toate articolele trebuie returnate asamblate complet în magazinele IKEA Pallady sau Băneasa la departamentul de schimbare și returnare (nu este necesară o factură de achiziție);

✔️ se face oferta finală, iar cei care acceptă oferta respectivă vo primi un card de retur cu o valoare mai mare cu 50% peste valoarea estimată (în perioada 10 – 28 noiembrie 2021);

✔️ produsele returnate vor fi puse la vânzare în huburile circulare din magazinele IKEA Băneasa și Pallady (vor fi dezinfectate etc). Returul este valid pe durata întregului an, dar doar în intervalul amintit se oferă cu 50% în plus.

Declarații oficiale:

„IKEA face demersuri concrete pentru a avea un impact pozitiv asupra oamenilor și planetei, iar anul acesta le oferim clienților noștri posibilitatea de a-și răscumpăra mobilierului pe care nu îl mai folosesc, în cadrul campaniei Green Friday. De exemplu, dacă doriți să returnați un produs cu o valoare estimată de 200 de lei, veți primi în schimb un card de retur cu suma de 300 de lei, pe care îl puteți cheltui atunci când aveți cu adevărat nevoie. În plus, ne dorim să devenim și mai circulari, astfel încât mobilierul returnat de clienții noștri va fi oferit spre vânzare, iar astfel îi vom prelungi perioada de folosință.”, a declarat Violeta Neniță, Market Manager IKEA România.

„Vrem să avem un impact pozitiv asupra oamenilor și asupra planetei, așa că prin campania Green Friday încurajăm consumul durabil. A da o nouă viață lucrurilor de care nu mai avem nevoie și a cumpăra mobilier IKEA utilizat este doar o mică parte din ceea ce poate face fiecare dintre noi pentru reducerea amprentei de carbon individuale. Această acțiune face parte din demersurile noastre de a deveni o companie complet circulară, pe care le-am subliniat în cadrul «Conferinței ONU privind Schimbările Climatice – COP26».”, a declarat Mircea Ilie, Sustainability Leader IKEA România.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: IKEA

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.