Software

Rockstar a avut până în prezent un succes enorm cu seria Grand Theft Auto (GTA). Se pare că acest lucru nu se va schimba nici cu ultimul joc din această serie, sau cel puțin aceasta este concluzia noastră după ce am vizionat primul clip oficial cu gameplay-ul GTA V.

Jocul va oferi, pe lângă o grafică avansată cu efecte superbe, opțiuni de explorare „nelimitate”. Pe lângă bine cunoscutele metode de transport „terestre” (mașini, motociclete, tancuri, etc) te vei putea delecta și cu diverse avioane (inclusiv avioane de vânătoare și planoare), elicoptere și bărci. Vei putea chiar să „faci scufundări” pe fundul mării, să sari cu parașuta sau să vânezi diverse animale (sau ele să te vâneze pe tine).

Un alt lucru interesant este faptul că jocul va putea fi jucat din perspectiva a trei personaje distincte. Cât timp nu ești în timpul unei misiuni vei putea „sări” de la un personaj la altul, fiecare personaj având propriul comportament atunci când îl lași „liber” (controlat de AI).

GTA V va fi lansat în 17 Septembrie 2013, pe Xbox si PlayStation. Din păcate, Rockstar nu a anunțat dacă va lansa și o versiune pentru PC.

Sursa: Rockstar YouTube