Tablete

Veste bună pentru cei interesați de tabletele Toshiba. eMAG a reușit să aducă Toshiba Excite Pure în portofoliul său. Declarație oficială:

Ca de fiecare dată, ne bucurăm că putem pune în mâinile românilor cele mai noi tehnologii”, spune Lucia Ciucă, Director de Marketing la eMAG. „Tabletele se bucură de un interes deosebit în acest moment și, luând în calcul specificațiile de top și prețul atractiv al acestei noi tablete, ne așteptăm să devină rapid unul din cele mai apreciate modele de pe piață.”

Specificații pentru Toshiba Excite Pure:

– TFT de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli cu tehnologie Toshiba AutoPrite;

– procesor NVIDIA Tegra 3 de tip quad-core la 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– Wi-Fi b/g/n, dual-band, bluetooth, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– cameră principală de 3 Megapixeli și frontală de 1.2 Megapixeli;

– baterie cu 2 celule ce ar oferi autonomie de până la 9.5 h, 630 gr., 10.5 mm grosime.

Preț – 1299 lei

Categorii: tabletetoshiba

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.