Diverse

Nu ştiu cât de bogată este librăria de filme şi seriale a HBO Max în România, însă mă gândesc că românii care îşi fac abonament la acest serviciu de streaming video caută în special acest tip de conţinut.

HBO România s-a gândit însă că un show de talente nu ar strica, astfel că din 1 aprilie pe HBO Max veţi descoperi emisiunea One True Singer. Prezentatorii acestui talent show vor fi Selly, Grasu XXL şi Olivia Addams, iar juriul va fi format din Alina Eremia, Bruja, Şerban Cazan şi Alex Cotoi (trebuie să recunosc că de foarte mulţi nici nu am auzit până acum).

Formatul emisiunii spune că vor exista 14 tineri cântăreţi care vor fi supuşi la diferite probe. Aceştia vor locui împreună într-o casă şi vor fi eliminaţi rând pe rând din competiţie. Câştigătorul primeşte 50.000 de euro şi un contract de colaborare cu Global Records.

Nu am nimic cu cei de la HBO, însă astfel de emisiune se pretează pe canalele TV generice şi nu în cadrul unui serviciu de streaming video ce costă bani. HBO Max nu trebuie să devină un serviciu cancanist, ci unul integru cu filme, seriale şi documentare de calitate. Sau cel puţin aşa gândesc eu.

Via: paginademedia.ro