Smartphone

Aşa cum a promis la începutul acestui an, HMD Global a pornit producţia în prima sa fabrică de smartphone-uri din Europa.

Fabrica este în Ungaria, iar primul smartphone produs aici este Nokia XR21, telefon rugged dedicat în special clienţilor persoane juridice. Device-ul este asamblat, testat şi securizat din punct de vedere software în Europa, o premieră importantă pentru compania finlandeză.

Nokia XR21 este un terminal robust ce este construit să reziste la cele mai vitrege condiţii. Vine cu certificare militară MIL-STD-810, certificare IP68 și IP69K, astfel că poate rezista la temperaturi extreme, umiditate ridicată, vibraţii puternice, lovituri, şocuri etc. Telefonul este fabricat din aluminiu 100% reciclat şi alte materiale dure, iar display-ul beneficiază de protecţie Corning Gorilla Glass Victus (una dintre cele mai bune din industrie). În plus, ecranul poate fi utilizat şi atunci când aveţi mănuşi sau mâinile vă sunt ude.

Pentru a sărbători evenimentul, HMD Global a lansat ediţia limitată Nokia XR21 Limited Edition, una ce se va vinde în doar 30 de unităţi. Aceasta va fi disponibilă la comandă doar utilizatorilor din Germania, Franţa, Austria, Olanda, Belgia, Spania, Italia şi Marea Britanie la un preţ de 699 euro / lire sterline.

Sursa: gsmarena.com