Telefoane Mobile

Honor Magic 3 și Magic 3 Pro urmează a fi anunțate pe 12 august. Vor fi promovate drept primele smartphone-uri cu Qualcomm Snapdragon 888 Plus. Au și apărut mai multe detalii tehnice pentru cele două smartphone-uri ce s-ar putea să le vedem aduse la nivel internațional, nu doar pe piața din China.

Honor Magic 3 – display de 6.76 inci cu două decupaje rotunde pentru cameră, rezoluție de 2772 x 1344 pixeli, Qualcomm Snapdragon 888 Plus, până la 12 GB RAM și cameră principală cu 4 senzori, încărcare pe fir la 66W;

Honor Magic 3 Pro – camera frontală ar fi integrată în display, Qualcomm Snapdragon 888 Plus, încărcare pe fir la 100W și wireless la 50W, senzor periscop cu 100x;

Prețurile din China ar pleca de la 617 dolari pentru Magic 3 și 771 dolari pentru Magic 3 Pro.

Honor a fost o divizie a Huawei, ce ajunsese pe canal oficial și în țara noastră. A fost vândută cu 15 miliarde dolari către un consorțiu de companii din China. Suma a fost vehiculată, dar neconfirmată oficial (aș miza pe o valoare mult mai mică). Au acces la serviciile Google și cel mai nou hardware de la Qualcomm (observați că sunt puși în fruntea listei la Snapdragon 888 Plus).

Rămâne de văzut care sunt planurile de dezvoltare și dacă se gândesc să ajungă cu noile smartphone-uri și în Europa, măcar cu disponibilitate dintr-un magazin online oficial (cum a fost OnePlus pentru câțiva ani).

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.