HTC

HTC Droid DNA este noul produs al colaborării dintre HTC și Verizon Wireless. Având caracteristici similare cu cele ale smartphone-ului HTC J Butterfly, HTC Droid DNA poate fi clasat și el la granița dintre un telefon și o tabletă. Cea mai impresionantă caracteristică a acestui terminal este display-ul Super LCD 3 de 5 inch, la 1080 p cu o densitate a pixelilor de 440 ppi – mai mare decât orice există pe piață la momentul de față.

Display-ul arată incredibil, pixelii sunt practic invizibili pentru ochiul liber, culorile vibrante și unghiurile de vizualizare sunt impresionante. Totodată, terminalul se bucură și de Beats Audio și de un amplificator pentru difuzor și căști. Se pare că HTC One X cu Super LCD 2 tocmai și-a pierdut coroana.

Desigur, cu un astfel de display, DNA este un telefon destul de mare. La fel ca Samsung Galaxy Note II, terminalul este unul pe care majoritatea oamenilor îl vor utiliza folosindu-se de ambele mâini. Greutatea redusă – de doar 142 grame – îl face totuși să fie mai accesibil. Să ne uităm la specificațiile smartphone-ului:

[table id=14 /]

O galerie de imagini:

[nggallery id=308]

Prețul acestui terminal este de $199 cu un contract pe 2 ani prin Verizon și urmează a fi disponibil pe 21 noiembrie. Ce părere aveți?

Sursă: 1, 2, 3 4