Arhiva-Windows 8

În weekend a fost organizat WOWZAPP 2012, un clip video de la faţa locului şi primele impresii le-am pus de acum câteva zile pe site. WOWZAPP 2012 a doborât un record mondial, cel mai mare hackathon cu peste 15.000 de dezvoltatori de aplicaţii, peste 150 au fost şi în locaţia The Hubb din Bucureşti. 42 de state au participat la acest eveniment.

Câteva detalii:

a. Cinemagia are peste 1000 de downloads pe plan local în Windows 8, Airplanes a înregistrat 8000 de descărcări la nivel global;

b. Au fost realizate 30 de aplicaţii ce urmează a fi perfecţionate şi publicate în Windows Store;

c. Microsoft a adus două workshop-uri spre a face şi mai uşoară dezvoltarea aplicaţiilor pentru Windows 8, Windows RT, Windows Phone 8.

Care au fost proiectele ce au câştigat WOWZAPP 2012?

I. Help Finder

Aplicaţie de tip in-app community în care un user poate să ajute sau să ceară ajutor. Poţi crea un profil şi alege tipul de problemă cu care te-ai confruntat. Va debuta în Windows Store în aproximativ 2 săptămâni.

II. Romanian Roads

Doreşte să ofere o situaţie clară a drumurilor din România: drumuri blocate, circulaţie îngreunată. Versiunea 1.0 ar urma să debuteze în maxim 14 zile, ar urma şi o altă versiune ce va folosi Bing Maps.

III. What s Next

Urmăreşte trendurile în materie de filme, muzică, jocuri şi generează notificări sau sugestii, customizat pentru fiecare utilizator în parte. Aplicaţia ar urma să debuteze până la final de 2012 în magazinul de aplicaţii Windows.

Categorii: arhiva-windows-8
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.