Telefoane Mobile

HTC One X10 ar putea fi prezentat oficial în cadrul MWC Barcelona 2017 ca fiind un nou smartphone mid-range cu design comun şi preţ pe măsură. Conform informaţiilor existente până la această oră HTC One X10 ar putea dispune de un display de 5.5 inci cu rezoluţie FullHD, procesor octa-core MediaTek MT6755, 3 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 16 megapixeli cu OIS + cameră frontală de 8 megapixeli, baterie de 3000 mAh şi Android 7.0 Nougat ca sistem de operare.

Primele imagini cu HTC One X10 par a confirma camera foto cu OIS deoarece aceasta iese destul de mult în relief. Tot din aceste imagini observăm senzorul de amprentă poziţionat pe spate sub camera foto, flash-ul dual-LED şi construcţia metalică de tip unibody. Cum spuneam la începutul acestui articol estetica nu pare a fi una deosebită, însă se pare că HTC este destul de atent la detaliile de finisare.

Se aşteaptă ca HTC One X10 să aibă un preţ de comercializare de până în 300 dolari. Mai multe detalii vom primi în zilele următoare.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: htc

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.