Smartphone

Huawei l-a adus pe Mate 10 Pro și în oferta Digi Mobil. Este smartphone-ul pe care compania chineză mizează pe sfârșit de 2017 în ce privește segmentul premium. 

Toate impresiile formate de Huawei Mate 10 Pro le găsiți în review.

Huawei Mate 10 Pro – 3599 lei cu orice abonament din portofoliul Digi Mobil. Îl găsiți în două variante de culoare: Gold / Auriu și Blue / Albastru. Preferatul meu este cel albastru.

Nu l-am găsit în sistemul de rate, dar presupun că-l vom vedea listat cât de curând. Mai este acolo un smartphone cu preț de 3599 lei, presupun că Mate 10 Pro va putea fi cumpărat în același mod (avans de 743 lei și 24 rate a 119 lei).

Cel mai accesat abonament al Digi Mobil este Optim Nelimitat (între 2.88 – 4.8 euro pe lună, NELIMITAT la minute naționale, 10 GB în 3G și 50 GB în 4G cu viteze de până la 150 Mbps, 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din UE, SUA, Canada și China, NELIMITAT la minute internaționale în principalele rețele fixe din UE, SUA, Canada și China.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.