Huawei a trimis un comunicat legat de ceea ce pregătește în perioada imediat următoare și anume lansarea smartwatch-urilor din seria Watch GT în ediție actualizată.

Folosesc Huawei Watch GT Runner în poziția de smartwatch personal de o bună perioadă de timp și cred că de zeci de ori am fost întrebat ce ceas am la mână. De-a lungul anilor am folosit și Watch GT din prima și a doua generație.

Punctele PRO în opinia mea sunt date de către autonomia mare, display-ul de bună calitate și funcțiile de fitness ce mi se pare destul de avansate, iar Huawei Health impresionează prin datele bine ilustrate pe partea de distanță parcursă, ritm cardiac, somn etc.

Huawei a adăugat și un infografic în comunicat:

Primul smartwach din serie a fost lansat în 2018

Câteva detalii pentru fiecare smartwach în parte:

Huawei Watch GT – iesea în evidență prin designul elegant, dar și printr-un display OLED de dimensiuni generoase – 1.39 inci. Avea structură din oțel, ceramică în partea spate și sticlă aplicată peste ecran;

Huawei Watch GT2 – a primit suport pentru apeluri de voce via bluetooth;

Huawei Watch GT2 Pro – un smartwatch ce cred că impresionează și în prezent fără absolut nicio problemă. A fost lansat în 2020 și avea sticlă de safir peste display, ceramică în partea spate și structură de rezistență din titan. Se încărca wireless. Îl găsiți la 799 lei prin eMAG și spun fără nicio problemă că la nivel de materiale folosite este cel mai premium produs pe care-l poți cumpăra în suma respectivă;

Huawei Watch GT 2e – avea multe dintre funcțiile smartwatch-urilor mai scumpe, dar adus ca preț sub 500 lei. A fost un adevărat hit comercial și a contribuit la obținerea locului 1 de către Huawei la nivel național pe această nișă;

Huawei Watch GT3 – ca și materiale folosite nu s-a ridicat la nivelul generației precedente, dar au adăugat un senzor pentru temperatura corpului și un plus de eleganță printr-un design destul de bine pus la punct;

Huawei Watch GT Runner – un fel de Watch GT3 SE, asta până când chiar au lansat un astfel de ceas. Designul său este cumva mai simplu, fără cifre pe marginea cadranului. A fost lansat în 2021 și nu în 2022 cum este notat în infografic (cu mențiunea că s-ar putea să fi fost o lansare în Europa la distanță față de cea din China), GT3 SE-ul este cel mai nou membru din familie.

Evenimentul de lansarea urmează a avea loc pe 14 septembrie

Teoretic, ar trebui să avem lansarea seriei Huawei Watch GT4. Mai multe detalii veți descoperi la pachet cu anunțul oficial. Îl veți descoperi la precomandă pe HUAWEI Store.

Cei care se abonează la newsletterul HUAWEI în perioada 4 – 13 septembrie pot câștiga prin tragere la sorți una dintre cele zece perechi de căști Huawei FreeBuds ( 5 x FreeBuds 5i și 5 x FreeBuds SE2), iar fiecare abonat primește garantat o reducere de 10% la noile produse din seria Watch GT.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.