Cosmote

A fost lansată o platformă online pentru încărcare creditului de pe cartela Vodafone, Orange sau Cosmote. Denumirea aleasă este Încarcă.ro. Derulează o promoție denumită Încarcă smart toată iarna și la 37.99 lei primești un credit de 7 euro, indiferent de operatorul de telefonie.

Se mai pune și participarea în luna decembrie la un concurs ce are ca premiu un smartphone Samsung din categoria entry-level.

Am lansat campania promoţională Încarcă smart toată iarna pentru a stimula numărul de încărcări electronice şi pentru a ne fideliza clienţii actuali. Încărcarea electronică online aduce o mulţime de beneficii, printre care rapiditatea cu care se pot realiza tranzacţiile, şi, odată cu startul campaniei, economiile pe care le poate genera achiziţia la un preţ preferenţial”, a declarat Ramona Szenasi, Manager E-charge.

Au și furnizat o statistică în ce-i privește pe cei care le folosesc serviciul:

– 53% vin de la Orange;

– 27% de la Cosmote;

– 23% de la Vodafone.

Valoarea medie de reîncărcare este de 5 euro, minimul pentru diverse opțiuni de tarifare.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.