Jocuri si Aplicatii

Fără prea mare fast a fost introdusă pe piața noastră consola Wii U de la Nintendo.  Este un rival pentru PlayStation Vita de la Sony.

Caracteristici:
– CPU: procesor multicore bazat pe arhitectura IBM Power
– GPU: GPU High Definition bazat pe arhitectura AMD Radeon
– RAM: 2GB memorie unificată (1GB rezervat pentru sistemul de operare, 1GB destinat jocurilor)
– Suport media: discuri optice compatibile cu Wii şi Wii U (acestea din urmă oferă o capacitate de 25GB).
– Stocare internă: 8GB memorie flash în versiunea Basic, 32GB memorie flash în versiunea Deluxe (spaţiul de stocare poate fi extins prin intermediul cardurilor SDHC sau dispozitivelor compatibile USB 2.0)
– Conectivitate: Wi-Fi (IEEE 802.11b/g/n), 4 conectori USB 2.0

Nintendo Wii U va fi comercializat în două versiuni iniţiale:

Pachetul Basic Set – aceasta include consola de culoare albă cu 8GB de stocare internă, un Gamepad de culoare albă cu touchscreen de 6 inci, stylus, un sensor bar ( necesar pentru compatibilitatea cu vechile Wiimote-uri) alimentare pentru consolă si gamepad si cablu HDMI – in jurul prețului de 300€.

Pachetul Deluxe Set – contine consola de culoare neagră cu 32GB de stocare internă, Gamepad de culoare neagră cu touchscreen rezistiv de 6.2 inci, stylus si sensor bar, alimentari precum in cazul precedent si cablu HDMI. În plus față de varianta precedentă în pachet mai sunt găsite un joc, Nintendo Land și o promoție pentru cei ce urmează a achizitiona software prin intermediul magazinului virtual al consolei. Pret consola – 350€.

Jocurile pentru aceasta platformă deja sunt disponibile și se anuntă o abundentă cu începutul anului 2013.

Consola Nintendo Wii U Premium Pack, 32GB, Negru1799 lei.

Categorii: jocuri-aplicatii
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.