Tablete

iPad 2 este în oferta unor magazine online în genul eMag.ro sau evoMag.ro de luni bune, dar abia acum sosește pe cale oficială prin intermediul Apcom din data de 24 iunie 2011 de la ora 18.00. Sunt curios dacă va fi o diferență de preț față de costurile afișate în cazul iPad 2 în magazine. Vodafone va include o serie de planuri tarifare pentru cei ce achiziționează iPad 2 cu 3G și Wi-Fi. Activarea pentru tabletele achiziționate de la iStyle și eMAG se va face în orice locație Vodafone. Detalii găsiți aici.

Vă reamintim că am participat la lansarea magazinului iStyle din Cotroceni și dețin titlul de Apple Air Blogger – testez un MacBook Air de 11.6 inch timp de 1 an de zile. Apropo, articolul este scris de pe superbul netbook al Apple.

Puteți achiziționa iPad 2 în varianta Wi-Fi și cu 64 GB spațiu de stocare pentru 3.099 lei.

via

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.