Telefoane Mobile

O sumedenie de articole vorbesc despre lansarea lui iPhone 5 în luna septembrie 2011. Sunt curios dacă se va respecta această dată semioficială. Devenise o obișnuință ca în iunie să fie prezentată noua versiune de iPhone, iar în septembrie să fie reîmprospătat segmentul de playere mp3/mp4 cunoscut sub denumirea de iPod.

Va fi interesant ce hardware ar urma să integreze iPhone 5. Procesorul s-ar putea să fie preluat de pe iPad 2, memoria RAM s-ar putea să ajungă la 1 GB sau pur și simplu să păstreze 512 Mb RAM. Contează și cerințele lui iOS 5 ce s-ar putea să nu mai fie suportat de iPhone 3G și 3GS. Camera foto va urca în megapixeli de la 5 la 8 Megapixeli și cu ajutorul unui procesor dual-core ar trebuie să filmeze full HD.

Ecranul de 3.5 inch cred că va fi upgradat la 4 inch și nu au scăpat informații cu referire la rezoluția sa.

Au apărut o sumă de portrete sau interpretări pe care ar trebuie să fie bazat iPhone 5. Nu cred că vor aborda ceva similar cu imaginea de mai jos ci vor merge pe politica pașilor mărunți.

Va fi interesant dacă iPhone 5 va coborâ ștacheta grosimii sub cei 8.5 mm ai lui Samsung Galaxy S II și sunt sigur că după ce va fi lansat oficial vor apărea pe YouTube sau pe blogurile de tech o sumă de comparații între Samsung Galaxy S II și iPhone 5. HTC Sensation iese din calcul aducând un hardware mai slab.

via

Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.