Arhiva-iPad

Este un mic clip ce ne arată cum se poate debloca un iPad 2 cu ajutorul protecţiei denumită Smart Cover – pe care o cumperi dacă vrei să protejezi ecranul tabletei de zgârieturi sau praful din mediul înconjurător. Se pare că Apple are un bug serios de securitate specific pentru iOS 5. Cel care accesează meniul tabletei nu poate deschide aplicaţiile instalate, dar le poate rula pe cele deschise deja. Gândiţi-vă cum ar fi să aveţi browserul deschis, mailul, contactele.

Presupun că va dispărea această problemă printr-un update viitor al sistemului de operare. Până atunci aveţi grijă pe unde vă ţineţi iPad-ul ca nu cumva să aibă acces altcineva la el, deşi îl protejaţi cu parolă.

Sursa: 9to5mac.com

Categorii: arhiva-ipad

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.