Smartphone

Zvonurile și speculațiile despre iPhone 5 au fost multe; veștile oficiale în schimb se limitează ca număr la una –  cea de ieri în care Apple a trimis invitațiile pentru un eveniment ce va avea loc pe 12 septembrie.

Ne așteptăm ca la acest eveniment să se lanseze noul iPhone 5 din trei motive principale. Primul motiv ar fi poza oficială trimisă prin invitația Apple care conține numărul 12 –acesta reprezentând desigur data evenimentului, în umbra căruia se poate observa cifra 5- sugestie pe care o luăm ca un indiciu către lansarea mult-așteptatului iPhone 5.

Un al doilea motiv ar fi locul unde va avea loc evenimentul, și anume la Yerba Buena Center for the Arts Theater, San Francisco, acesta fiind locul unde s-a lansat ultimul iPad la începutul anului.

Al treilea motiv îl luăm în considerare datorită  unui articol scris la sfârșitul lunii iulie pe blogul iMore ce anunța ca dată a lansării, exact data evenimentului confirmat de Apple – 12 septembrie.

Evenimentul va debuta începând cu ora 10 a.m. PT, respectiv ora 8 p.m în România. Vom reveni cu informații despre evenimentul Apple și – să sperăm – despre noul iPhone 5 peste o săptămână.