Kärcher a trimis un comunicat legat de modul în care poți face curățenie eficientă și durabilă. Mai multe detalii descoperiți în articolul de față.

Kärcher afirmă că:

Mop electric ce reduce consumul de apă

🟡 mopurile electrice folosesc cu până la 90% mai puțină apă față de mopurile clasice;

🟡 aspiratoarele cu AI oferă 100% economie de timp pentru curățarea podelelor;

🟡 aspiratoarele pentru geamuri pot curăța până la 100 de geamuri cu o singură încărcare a bateriei;

🟡 aparatele de spălat cu presiune economisesc aproximativ 80% din consumul de apă datorită performanței ridicate de curățare (nu am idee la ce s-au raportat);

🟡 irigarea grădinii cu pompe de suprafață ce amplifică presiune scade consumul de energie cu până la 30%.

Kärcher recomandă folosirea de detergenți sustenabili ce reduc poluarea apelor uzate, iar ambalajele în care sosesc produsele companiei reduc emisiile de carbon și utilizarea plasticului.

Karcher promite curățenie eficientă și sustenabilă

Declarație oficială:

Detectarea prafului, navigația LiDAR sau funcția de detectare a obiectelor cu ajutorul AI au dat cu siguranță curățeniei o altă definiție. Cu ajutorul laserului dual și al camerei AI, robotul detectează obiectele mici, care sunt la un nivel prea jos pentru LiDAR (covoare, pantofi, șosete, cabluri). Prin navigația cu laser LiDAR, roboții fac un plan al casei, iar apoi aspiră și spală podelele în mod autonom, oferind un câștig de 100% în termeni de timp investit”, spune Mihaela Dărângă, reprezentant Kärcher România.

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.