Arhiva-Tablete - altele

Alături de e-Reader și Kindle Fire SD a venit și o tabletă poziționată mai sus ca hardware. Se numește Kindle Fire HD, dispune de un ecran de 8.9 inch cu rezoluție 1920×1200 pixeli și 254 ppi. Aici este clar că vor să lupte cu tabletele Android de top și în contextul unui preț mult mai bun să anihileze concurența.

Procesorul este OMAP 4470 de proveniență Texas Instruments și în graficele pe care CEO-ul Amazon le-a prezentat apărea a fi mult mai eficient / puternic decât Tegra 3 de la NVIDIA, un dual-core de ultimă generație la 1.5 GHz

S-a pus accent și pe sunet, 2 boxe stereo care doresc a uimi printr-o audiție de top. Conectivitatea Wi-Fi este dual-band pe 2.4 GHz cât și pe 5 GHz, cu două antene, MIMO – tehnologie radio.

Aduce 16 GB spațiu de stocare, dar sunt și versiuni de 32 sau 64 GB. Costă 299 dolari în versiunea Wi-Fi și 499 dolari cu conectivitate 4G / LTE.

Revin cu mai multe detalii. Aveți și o galerie foto oficială:

Sursa: TheVerge.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.